DESPRE NOI

Societate ACOPERIȘUL S.R.L. Oradea a fost înființată la începutul anului 2000 cu capital german. Inițial a avut scopul de a introduce, a face cunoscute și a comercializa pe piața românească materiale performante noi în construcții și tehnologii noi de execuție, cum ar fi hidroizolațiile din Rhenofol PVC-plastifiat sau metode noi-rapide-ușoare de construire din lemn în sistemele Simpson Strong-Tie și plăci multicui Gang-Nail.

În anul 2002 am reușit să diversificăm atât oferta cât și serviciile prin introducerea în comerț a materialelor și accesoriilor noi ale sistemelor amintite și am început activitatea de executare a hidroizolațiilor de acoperiș pe suprafețe mari.

Ne-am extins creând un punct nou de lucru; în 2004 am achiziționat utilaje pentru dezvoltarea afacerii în materie de construcții din lemn, scopul fiind creearea unui nou punct de lucru în centrul țării accesibil viitorilor constructori și beneneficiari de construcții civile și industriale. Aceste extinderi au dus la rezultate pozitive, societatea se dezvoltă continuu, interesul față de materialele și serviciile noastre crește, dublând în fiecare an atât vânzările cât și beneficiile.

În prezent scopul nostru este același: extinderea, dezvoltarea, creșterea calității, rapidității în execuție și eficiența la costuri și prețuri reduse.

Ing. Dull Magda


Copyright 2005 Acoperisul s.r.l.| Site Design Ygrec